Spor ordrestatus

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for svar? Søg her

  • LastSwab (0)
  • LastTissue (0)
  • LastRound (0)
  • Shipping (0)
  • Other (0)

Brug og rengør din LastSwab

Brug din LastSwab, som du ville bruge en traditionel vatpind. Rens dine ører (men stik aldrig swabben ind i øregangen!), påfør salve, ret dine øjenvipper eller justér din makeup med den.

For at rengøre din LastSwab skal du bruge en smule vand og sæbe og gnide forsigtigt på spidserne i et par sekunder. Skyl swabben og læg den tilbage i dit etui, så den er klar til at blive brugt igen. Når etuiet trænger til at blive renset, anbefaler vi, at du primært bruger håndsprit - og ellers lidt vand og sæbe.

Materialer og emballage

Spidserne er fremstillet af termoplastiske elastomerer (TPE). Det gør dem robuste, holdbare og får dem til at fungere nøjagtigt lige så godt som spidserne på en traditionel vatpind.

Skaftet er fremstillet af polypropylen (PP) og er forstærket med glasfiber, så den kan holde længe uden at gå i stykker.

LastSwab er helt fri for latex og leveres i et etui, der er fremstillet af genanvendt plastik, som er samlet op langs kysterne. Emballagen er også bæredygtigt produceret - blandt andet med miljøvenligt blæk - og er derfor Cradle to Cradle-certificeret.

Bæredygtighed og Miljømæssigt fodaftryk

LastSwab erstatter over 1.000 engangsvatpinde, og efter kun 35 ganges brug er CO2-aftrykket udlignet. Sammenlignet med selv de mest miljøvenlige engangsvatpinde, som er lavet af pap eller bambus, er LastSwab 8,3 gange bedre for miljøet. LastSwab reducerer CO2 med 83 procent og vandforbruget med 92 procent. Sagt med få ord: LastSwab er en meget grønnere løsning.

Genopfyldning

Når din LastSwab har levet et langt, lykkeligt og meningsfuldt liv, kan du gemme etuiet og blot udskifte swabben med en ny (LastSwab Refill). Hvis du passer godt på etuiet, kan det holde i cirka fem år - og sikkert endnu længere.

Brug og rengør din LastTissue

Det er meget nemt at bruge din LastTissue - træk blot et lommetørklæde ud gennem åbningen i bunden af etuiet og brug det. Læg det brugte lommetørklæde i den øverste del af etuiet. Skillevæggen holder brugte og rene lommetørklæder adskilt. Du kan vaske lommetørklæderne i en vaskemaskine sammen med dit tøj, mens etuiet kan rengøres med håndsprit eller puttes i opvaskemaskinen. Når lommetørklæderne er rene og tørre, skal du folde dem og putte dem tilbage i etuiet. Husk at placere skillevæggen i toppen.

Materialer og emballage

LastTissue er fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Fremstillingsprocessen er skånsom mod miljøet, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Der er tale om en tyk, tætvævet bomuld, som absorberer godt uden at blive fugtig, og som betyder, at lommetørklæderne kan holde i meget lang tid. Faktisk kan du vaske din LastTissue over 520 gange! Etuiet er fremstillet af silikone af høj kvalitet, der er helt fri for giftstoffer og BPA. Når du vasker det, vil det ikke efterlade nogen skadelige stoffer i vandet. Emballagen er fremstillet af Cradle to Cradle-certificeret pap, ligesom blækket også er miljøvenligt.

Bæredygtighed og Miljømæssigt fodaftryk

LastTissue er en sand lille miljømester. LastTissue Original erstatter +3.100 engangslommetørklæder, mens LastTissue Box erstatter +9.000 engangsservietter. Efter 72 ganges brug er CO2-aftrykket udlignet. Sammenlignet med engangslommetørklæder er LastTissue 8,2 gange bedre for miljøet. LastTissue reducerer CO2 med 86 procent, vandforbruget med 68 procent, arealanvendelsen med 87 procent og primærenergibehovet med 80 procent. Sagt med få ord: LastTissue er en meget grønnere løsning.

Genopfyldning

Når dine genanvendelige lommetørklæder har tørret og plejet din hud omkring 500 gange, er det måske på tide at give slip og aflevere dem til genbrug. Du kan gemme etuiet og nøjes med at erstatte dine lommetørklæder med LastTissue Refill. Hvis du passer godt på etuiet, kan det holde i 10 år - måske endnu længere.

Brug og rengør din LastRound

LastRounds er naturligt stive i deres materiale, men bliver bløde og behagelige at bruge, lige så snart du tilsætter lidt vand. Skyld dem og klem det overskydende ud inden du tilsætter dit renseprodukt, toner eller andet. LastRound absorberer kun lige præcis den tilføjede mængde vand, så du behøver ikke være bekymret for at dit produkt fortyndes. Hvis du bruger LastRound til at fjerne neglelak, skal du sørge for at holde dem adskilt fra dem, du bruger til ansigtet. Du kan sagtens vaske dine LastRounds i hånden efter hvert brug. Du skal blot tilsætte lidt sæbe og vand og lade dem tørre fladt. Ellers kan de vaskes i maskinen ved 30°C (bedst for miljøet) eller ved 60°C. For at opbevare dem alle sikkert og forsvarligt anbefaler vi, at du bruger en vaskepose når du vasker dem.

Materialer og emballage

LastRound er en genanvendelig vatrondel med en fantastisk kombination af 30 % træfiber og 70 % bomuld. De vil føles nøjagtigt lige så dejlige at bruge som almindelige vatrondeller, bare med den ekstra fordel, at de er meget bedre for planeten. De har en tekstureret overflade og en god absorberingsevne, uden at de fortynder dine produkter. Æsken til dine LastRounds er fremstillet af genanvendt plastik, indsamlet langs strande og flodlejer. Så hvert etui redder bogstaveligt talt naturen fra plastikaffald. Selv vores papemballage er bæredygtig fremstillet og certificeret Cradle to Cradle.

Bæredygtighed og footprint

LastRound er en fantastisk erstatning til engangs vatrondeller, og når alle 22 miljøkategorier tages i betragtning, er det 24 gange bedre at bruge LastRound! Efter kun 34 anvendelser er du i nul med CO2-emissionen. I forhold til almindelig vatrondeller, reducerer LastRound CO2 med 90%, vandforbruget med 92%, arealforbruget med 99% og behovet for primær energi med 90%. Et etui med 7 LastRounds erstatter over 1.750 engangs vatrondeller!

Genopfyldning

Når din LastRound ikke længere er brugbar, kan du lægge den sammen med dit kompostaffald, og den vil da nedbrydes til jord. Du kan gemme etuiet og blot erstatte dine LastRounds med en vores refills. Hvis du passer godt på etuiet, kan det holde i 5 år, måske endnu længere.

Hvor længe tager fragt?

Fragt tager imellem 1-3 hverdage. Vi sender plastikfrit - i hele Danmark.

Hvordan tracker jeg min ordre?

Du modtager en sporingskode på mail, som du kan indsætte foroven under "Spor ordrestatus"

Hvilke fragtselskaber bruger?

Vi bruger PostNord.

Hvor har i kontor?

Vi har kontor på Amager i København, men vi har medarbejdere over hele verden!

Kan jeg returnere mit produkt?

Vi har en 30 dages tilfredshedsgaranti, som du kan finde i footeren (I bunden) på vores website, under "Tilbagebetalingspolitik". Men vi er altid til at snakke med. Bare send os en mail på hej@lastobject.dk!

Andre spørgsmål?

Kontakt os venligst på hello@lastobject.com