Vi arbejder mod en bæredygtig fremtid

og lader engangsprodukterne være fortid

 • Kilo

  Affald elimineret

 • Produkter

  Engangsprodukter elimineret

 • Kilo

  Plastik stoppet fra at komme i havene

At være LAST betyder at sætte planeten og menneskene først

LastObject er blevet skabt til at gøre op med 'brug og smid væk'-kulturen. Vi erstatter engangsprodukter med genbrugelige produkter. Og det gør vi, fordi vi ønsker at befri vores PLANET og verdenshave fra den skadelige engangsplastik - og på den måde også være en del af løsningen på klimakrisen. Vi skaber PRODUKTER, som du elsker at bruge og genbruge, så det bliver nemt for dig at træffe miljøvenlige valg i hverdagen. På vores rejse ønsker vi at give MENNESKER på tværs af landegrænser et arbejde med mening - og skabe et fantastisk arbejdsmiljø.

LastObject er B Corp-certificeret

LastObject er B Corp-certificeret

LastObject er B Corp-certificeret, og det betyder, at vi har forpligtet os til at leve op til høje standarder - miljømæssigt, socialt og i forhold til gennemsigtighed. B Corp-certificeringen er altså et bevis på, at vi tager et særligt ansvar for miljøet og for mennesker.

Det betyder også, at vi er en del af et globalt fællesskab af formålsdrevne virksomheder, der arbejder for at skubbe mere end 150 industrier i over 80 lande i en mere bæredygtig retning. Hvor succes ikke kun er bundet op på grønne tal på bundlinjen - men også på at sikre medarbejdertrivsel, mangfoldighed, og at vi tænker bæredygtighed ind i alle de beslutninger, vi tager.

 • Planet

  Vi ønsker at behandle vores planet bedst muligt, så kommende generationer kan få glæde af den - det er grunden til, at vi startede LastObject

 • Produkt

  Vores produkter er skabt ud fra tre ultimative krav: lang holdbarhed, lækre materialer og minimal miljøpåvirkning

 • Mennesker

  Vi skaber arbejdspladser med mening på tværs af landegrænser - miljøet er sundt, og kulturen er inkluderende og mangfoldig

Lad os dykke lidt dybere...

Planet

En Planet For Vores Fremtidige Generationer

 • At redde planeten og vores verdenshave fra engangsprodukter

  Engangsprodukter har en stor indvirkning på miljøet. Ved første øjekast kan de virke harmløse, men de gør stor skade, når de ender i naturen. Vores mission er at stoppe engangsprodukter ved at lave genbrugelige, miljøvenlige og lækre alternativer.

 • At være en del af løsningen på klimakrisen

  Global opvarmning (især fra CO2) og plastikforurening i verdenshavene (bl.a. fra engangsprodukter) er to af de største trusler mod vores planet. Indtil videre har vi været med til at sikre, at mere end 5.700 tons CO2 ikke kommer ind i vores atmosfære. Det kan vi godt være lidt stolte over :)

 • At støtte op om bevægelsen for mere genbrug og genanvendelse

  Vi tror på, at hver enkelt af os har magten til at skabe en positiv forskel, og at brug af langtidsholdbare, genbrugelige produkter er et vigtigt skridt mod en grønnere fremtid. Vi ønsker at uddanne, informere og inspirere til forandring i alt, hvad vi gør.

Vores resultater

Vi ønsker at gøre verden til et gladere og renere Sted.

Produkter

Produkter, der gør miljøvenlige valg nemme

 • Produkter, du elsker at bruge og genbruge

  For at gøre det nemmere at træffe miljøvenlige valg i hverdagen skaber vi produkter, som vores kunder føler sig trygge ved og har lyst til at bruge igen og igen. Vi lytter til den feedback, som kommer fra vores kunder og arbejder hele tiden på at gøre produkterne endnu bedre.

 • Design, der holder i lang tid

  Når vi udvikler nye produkter, er ét af de vigtigste krav, at produktet skal være langtidsholdbart. De fleste af vores produkter er blevet testet til at kunne bruges over 1000 gange.

 • Materialer, som minimerer vores miljøpåvirkning

  For at minimere vores belastning af miljøet vælger vi materialer som f.eks. træfiber, pap og økologisk bomuld, der alle kan komposteres. Langt størstedelen af den bomuld, vi bruger, er certificeret økologisk. Vi bruger også genanvendt plastik fra havet, så vi samtidig hjælper med at fjerne noget af det affald, som allerede findes derude - og undgår at producere ny plastik.

Vi lykkes, når vi gør genbrug til det naturlige valg.

Mennesker

Mennesker, Der Inspirerer Til En Bedre Verden

 • Inkluderende og mangfoldig kultur

  Inklusion og mangfoldighed er noget, vi virkelig tror på og arbejder for at skabe. Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde og nationaliteter, og vi stræber efter en ligelig kønsfordeling. Vi ønsker at inspirere til en bedre verden - og derfor er “at inspirere” også én af vores vigtigste værdier.

 • Skabe gode arbejdsmuligheder på tværs af planeten

  For os er det vigtigt at skabe jobmuligheder i hele verden, og vi har derfor mange forskellige nationaliteter i vores virksomhed. Vi sørger for fair løn og en sund balance mellem arbejde og privatliv. Det gælder ikke kun vores egne ansatte, men også vores leverandører, der bl.a. skal følge vores Supplier Code of Conduct, som er baseret på OECD Guidelines for multinationale virksomheder. Det omfatter menneske- og arbejdstagerrettigheder og miljø- og antikorruptionsprincipper.

 • Fantastisk arbejdsmiljø

  Et af LastObjects vigtigste aktiver er vores arbejdsmiljø, som alle skal trives i. Når alle er glade, er det meget nemmere at stå sammen om at gøre en forskel for vores planet.

Vil du vide mere?

I LastObject tror vi på gennemgående gennemsigtighed. Derfor gør vi os umage med at fortælle åbent om de materialer, vi bruger, og den emballage, vi køber. Og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Køb Dit LastObject